Forslag til anvendelse af siden

Du kan bruge siden som opslags- og informationsbank. Her finder du også forslag til videre læsning. For overskuelighedens skyld har vi valgt kun at nævne få og væsentlige værker under hver enkelt forfatter.

I krydsfeltet mellem undervisning og formidling vil denne hjemmeside præsentere en form for oplevelses- og læringsmiljø, der kombinerer museernes forskning, museernes traditionelle rum og det udvidede museale rum. I app-materialet har vi flyttet en del af museumsoplevelsen over i det digitale medie. Her kan du høre historierne og se genstande, steder og miljøer.

Men det digitale rum er ikke nok! Det er langt bedre at mærke det fysiske sted.

Du kan således også bruge siden i sin helhed og app-materialet (kommer snart) i særdeleshed som inspiration for en tur ud i det fysiske rum: Limfjordsegnene.

Gå på opdagelse på hjemmesiden, læs, lyt, se og tag så en tur ud i limfjordsforfatternes hjemegne og besøg stederne. Se og mærk hvor forfatterne i perioder af deres liv levede og bevægede sig og lod sig inspirere til at skrive. Museernes åbningstider og anden info finder du under Samarbejdspartnere.

Som yderligere inspiration for en tur rundt til stederne anbefales Knud Sørensen: Digterne omkring Limfjorden. En rundtur til stederne. (Gyldendal 2002) og Mette Winge og Bo Tao Michaëlis: Forfatternes Danmark (Politiken 2003).

Tilde Grafisk